E-Commerce

Woollies Creative Agency

Betreed de wereld van onderscheidend online succes met ons allesomvattende e-commerce ontwerp. Van pakkende product listings tot overtuigende copywriting, doordacht verpakkingsontwerp en een consistente huisstijl – ontdek hoe deze elementen samenwerken voor een onvergetelijke merkbeleving.

Jouw E-commerce succes

Product listing

Verhoog je online verkoop met krachtig e-commerce productlisting-design! Van aantrekkelijke visuals tot overtuigende beschrijvingen: ontdek hoe slim ontwerp de conversies stimuleert.

Copywriting

Optimaliseer je online shop met overtuigende e-commerce copywriting! Ontdek hoe pakkende productbeschrijvingen en aantrekkelijke call-to-actions de aandacht vasthouden en conversies stimuleren.

Webshop

Verleid klanten met meeslepend e-commerce webdesign! Ontdek de kracht van aantrekkelijke lay-outs en intuïtieve navigatie voor een soepele gebruikerservaring. We gaan voor hogere conversies en snelle check-out.

E-commerce huisstijl

Geef jouw E-commerce merk karakter met ons Huisstijl Ontwerp. Van een opvallend logo tot een consistente visuele identiteit, wij brengen jouw merk tot leven. 

Verpakking

Boost je online verkoop met betoverend verpakkingsontwerp! Ontdek hoe slim ontwerp de merkbeleving versterkt en conversies verhoogt. Van kleurrijke visuals tot ergonomische details als jouw verpakkingen.

E-commerce voorbeelden

Werkwijze

3D figuur van Uwe Weigel, die naar iemand zwaait

Stap 01 - Even bellen

Voordat we de pen op het papier zetten en geld overmaken, stappen we even in een korte, krachtige bel-afspraak van 30 minuten. Daar leggen we de volledige aanpak van het project bloot, inclusief resultaten, deadlines, budgetten, en meer. Het is de plek waar mondelinge overeenkomsten tot leven komen.

Stap 02 - Contract besprekingen​

We sturen je een krachtig overzicht van het werk met alle details over de resultaten en de overeengekomen offerte van ons gesprek. Zodra je dit goedkeurt, ontvang je het contract, het briefingtemplate en facturen voor een aanbetaling van 50%. Onze reis begint pas echt wanneer deze documenten zijn ondertekend, betaald en ingevuld.

Stap 03 - Ontwerpen kan beginnen

Zodra we het contract met jouw handtekening, een aanbetaling van 50%, en het ingevulde briefingdocument binnen heb, kan onze creatieve reis beginnen. We duiken diep in elke fase van het ontwerpproces om een leidraad te vinden die perfect aansluit bij de essentie van de opdracht.

Stap 04 - Presentatie

Bereid je voor op een boeiende reis door het ontwerpproces tijdens deze presentatie. We nemen je stap voor stap mee, ontrafel de logica achter elke beslissing en onthul ten slotte het ultieme ontwerp. Na afloop sturen we je de presentatie, zodat je deze kunt raadplegen terwijl je feedback verzamelt.

3D figuur van Uwe Weigel, die naar iemand zwaait

Stap 05 - Final of feedback

Hoewel het wellicht uitdagend is, is het van essentieel belang om de informatie die ik met je heb gedeeld even te laten bezinken, tenminste een dag of twee, alvorens gedegen feedback te geven. Afhankelijk van de benodigde aanpassingen – mochten die nodig zijn – sturen we ze mogelijk via e-mail of presenteren we ze persoonlijk, vooral als er meer werk en uitleg vereist is.

Stap 06 - Goedkeuring

Zodra je groen licht geeft voor het ontwerp, sturen we je de laatste factuur. Na betaling ontvang je een uiterst georganiseerde map boordevol bestanden en exports, klaar voor direct gebruik. En omdat we betrokken zijn, komen we na een paar maanden even langs om te horen hoe het gaat. Dus, houd je inbox in de gaten voor onze check-in!