Over Woollies Creative Agency

Welkom bij Woollies Creative Agency, een bruisend initiatief gestart door twee broers met een grenzeloze passie voor online creativiteit. Niets is voor hen te extravagant; gezamenlijk helpen ze klanten met uiteenlopende uitdagingen, variërend van merkidentiteit en ontwerp tot webdesign en development, ondersteund door krachtige SEO-diensten.

Vanuit hun roots in Arnhem hebben de broers de handen ineengeslagen om een creatief agency op te richten dat antwoorden biedt op de uitdagingen waar mensen mee te maken krijgen. Ze doen dit met een overvloed aan creativiteit en een scherp luisterend oor. Voor deze broers is geen opdracht te groot, te eigenzinnig of te complex. Bij Woollies Creative Agency staan ze klaar om jouw creatieve visie tot leven te brengen.

Profielfoto van Sepp Weigel

Sepp Weigel

Ontmoet Sepp, de slimme helft van het dynamische broederpaar bij Wollies Creative Agency. Hoewel hij een juridische achtergrond heeft, is saaiheid niet zijn stijl. Hij heeft zichzelf ondergedompeld in de wereld van webdesign en webdevelopment, en heeft zich vervolgens toegelegd op het perfectioneren van product listings voor E-Commerce bedrijven. Zo richtte hij zelfs zijn eigen E-Commerce op om de finesse van het vak te doorgronden en nog betere listings te kunnen creëren voor zijn klanten.

Sepp levert altijd schitterende websites af, die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook hoog scoren op het gebied van SEO en SEA. Geen uitdaging is te groot. Of je nu op zoek bent naar een verfrissend nieuw webdesign of een volledig nieuwe website vanaf de basis, Sepp staat paraat om jouw ideeën tot leven te brengen.

Profielfoto Uwe Weigel

Uwe Weigel

Maak kennis met Uwe, de oudste van de twee broers en hij was de visionaire kracht bij BLOX, een van de grootste crypto trading platforms in Nederland. Met zijn achtergrond in Communicatie Multimedia Design en ervaring bij het toonaangevende Australische social media bedrijf, L&A Social Media, is Uwe de creatieve brein en hoofddesigner bij Woollies Creative Agency.

In de loop van zijn carrière heeft Uwe zijn stempel gedrukt op diverse gebieden, waaronder graphic design, webdesign, animaties, social media content, print en verpakkingen. Zijn passie en focus hebben zich echter geconcentreerd op het ontwikkelen van sterke merkidentiteiten en doordachte merkontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een sprankelend nieuw logo of boeiende content voor social media, Uwe staat klaar om jouw visie tot leven te brengen.