Merkontwerp

Woollies Creative Agency

Ontdek de kracht van merkontwerp met onze diensten, waaronder visuele identiteit, logo-ontwerp, huisstijl, huisstijlhandboeken en tone of voice. Bij Woollies Creative Agency begrijpen we dat jouw merk meer is dan een logo; het is een verhaal en een belofte aan jouw doelgroep. Laten we samen de reis beginnen naar een onvergetelijke merkbeleving.

Huisstijl Handboek SA Isolatie

Een uitstraling dat bij jou past

Visuele identiteit

Van een opvallend logo tot een doordachte tone of voice, wij vangen de essentie van jouw merk. Creëer een unieke en consistente identiteit die jouw verhaal vertelt bij elke interactie.

Logo ontwerp

Zet jouw bedrijf in de schijnwerpers met een uniek logo dat spreekt en blijft hangen. Onze ontwerpers creëren niet alleen aantrekkelijke logo’s, maar vangen ook de essentie van jouw verhaal en waarden.

Huisstijl ontwerp

Geef jouw merk karakter met ons Huisstijl Ontwerp. Van een opvallend logo tot een consistente visuele identiteit, wij brengen jouw merk tot leven. Ontdek de kracht van uniformiteit in al je marketingmateriaal.

Huisstijl handboek

Breng de consistentie in jouw merk met ons Huisstijl Handboek – dé sleutel tot een naadloze en herkenbare visuele identiteit. Dit handboek is jouw gids voor het handhaven van uniformiteit in al het design waardoor elk aspect van jouw merk op elkaar aansluit.

Tone of voice

Laat je merk niet alleen gezien worden, maar ook gehoord met een doordachte en unieke tone of voice. Bij ons gaan we verder dan woorden; we creëren een stem die resoneert en een blijvende indruk achterlaat.

Merkontwerp voorbeelden

Werkwijze

3D figuur van Uwe Weigel, die naar iemand zwaait

Stap 01 - Even bellen

Voordat we de pen op het papier zetten en geld overmaken, stappen we even in een korte, krachtige bel-afspraak van 30 minuten. Daar leggen we de volledige aanpak van het project bloot, inclusief resultaten, deadlines, budgetten, en meer. Het is de plek waar mondelinge overeenkomsten tot leven komen.

Stap 02 - Contract besprekingen​

We sturen je een krachtig overzicht van het werk met alle details over de resultaten en de overeengekomen offerte van ons gesprek. Zodra je dit goedkeurt, ontvang je het contract, het briefingtemplate en facturen voor een aanbetaling van 50%. Onze reis begint pas echt wanneer deze documenten zijn ondertekend, betaald en ingevuld.

Stap 03 - Ontwerpen kan beginnen

Zodra we het contract met jouw handtekening, een aanbetaling van 50%, en het ingevulde briefingdocument inclusief moodboard binnen heb, kan mijn creatieve reis beginnen. We duiken diep in elke fase van ons ontwerpproces om een leidraad te vinden die perfect aansluit bij de essentie van de opdracht.

Stap 04 - Presentatie

Bereid je voor op een boeiende reis door het ontwerpproces tijdens deze presentatie. We nemen je stap voor stap mee, ontrafel de logica achter elke beslissing en onthul ten slotte het ultieme ontwerp. Na afloop sturen we je de presentatie, zodat je deze kunt raadplegen terwijl je feedback verzamelt.

3D figuur van Uwe Weigel, die naar iemand zwaait

Stap 05 - Final of feedback

Hoewel het wellicht uitdagend is, is het van essentieel belang om de informatie die ik met je heb gedeeld even te laten bezinken, tenminste een dag of twee, alvorens gedegen feedback te geven. Afhankelijk van de benodigde aanpassingen – mochten die nodig zijn – sturen we ze mogelijk via e-mail of presenteren we ze persoonlijk, vooral als er meer werk en uitleg vereist is.

Stap 06 - Goedkeuring

Zodra je groen licht geeft voor het ontwerp, sturen we je de laatste factuur. Na betaling ontvang je een uiterst georganiseerde map boordevol bestanden en exports, klaar voor direct gebruik. En omdat we betrokken zijn, komen we na een paar maanden even langs om te horen hoe het gaat. Dus, houd je inbox in de gaten voor onze check-in!