S.A. Isolatie

De uitdaging

Woollies Creative Agency kreeg de uitdagende opdracht om de complete branding te ontwikkelen voor het opkomende S.A. Isolatie en dit te vertalen naar een verbluffende nieuwe website. Gevestigd in Arnhem, is S.A. Isolatie gespecialiseerd in muur- en spouwisolatie.

Onze missie? Een krachtige brand identity creëren die perfect de visie en missie van S.A. Isolatie weerspiegelt. Dit moest tot uiting komen in diverse kanalen, waaronder de website, flyers en opvallende bedrukkingen op bedrijfswagens. Onze uitdaging was om een verhaal te vertellen dat niet alleen hun expertise in isolatie illustreert, maar ook hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid benadrukt.

Huisstijl

Voor S.A. Isolatie hebben we een volledige huisstijl ontwikkeld, inclusief een krachtig logo en een doeltreffend kleurenpalet. Dit is verder uitgewerkt in een brandbook, waarin alle elementen van de huisstijl gedetailleerd worden beschreven. Wat vervolgens is doorvertaald in verschillende marketing uitingen.

Logo design

Bij het creëren van het logo voor SA Isolatie hebben we diep nagedacht over de gewenste uitstraling van het bedrijf. Gezien de sterke nadruk op ecologie en milieuvriendelijkheid, wilden we een beeldmerk dat deze waarden krachtig belichaamde.

Daarom kozen we voor een logo met een blad, waarin subtiel een huis is verweven, aangezien SA Isolatie zich specialiseert in het isoleren van deze gebouwen. Het blad omringt het huis, wat symbolisch staat voor de isolatie die het biedt en de warmte vasthoudt.

Een opvallende groene kleur werd bewust gekozen om de nadruk te leggen op ecologie en duurzaamheid, waardoor het logo niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de kernwaarden van SA Isolatie krachtig naar voren brengt.

Logo S.A. Isolatie
Ecologisch kleurenpallet

Om de kernwaarden van ecologie en duurzaamheid van S.A. Isolatie kracht bij te zetten, hebben we bewust gekozen voor een verfrissend groen kleurenpalet. Dit kleurenschema ademt niet alleen onze toewijding aan een milieubewuste aanpak uit, maar weerspiegelt ook de frisheid en vernieuwing die we willen brengen binnen de isolatie-industrie.

Huisstijl Handboek SA Isolatie
Passende huisstijl

Naast het ontwerpen van ons logo hebben we een meeslepende huisstijl gecreëerd, waarbij het blad als kern symbool fungeert. Dit blad is de ultieme belichaming van S.A. Isolatie, een symbool van duurzaamheid en ecologisch bewustzijn. Zijn eenvoud maakt het veelzijdig toepasbaar in verschillende contexten, en dit hebben we uitgebreid vastgelegd in ons huisstijlhandboek.

Duurzame uitstraling

Bedrijfskleding, een bestickerde bus en kenmerkend briefpapier: bij de ontwikkeling van de S.A. Isolatie huisstijl ging Woollies Creative Agency ook voluit voor de tastbare uitstraling. We hebben niet alleen de bedrijfswagens voorzien van opvallende bestickering om in heel Nederland de aandacht te trekken van potentiële klanten, maar ook de bedrijfskleding perfect afgestemd op deze uitstraling. Dit zorgt voor een krachtige, herkenbare en tegelijkertijd persoonlijke combinatie die de identiteit van S.A. Isolatie tot leven brengt tijdens elke rit en ontmoeting.

Webdesign & development

In nauw partnerschap met onze klant hebben we intensieve sessies gehouden om hun diepgaande visie en verwachtingen voor de website te begrijpen. Gezamenlijk hebben we een krachtige lijst opgesteld, met als doel de website te laten excelleren in de competitieve arena.

Gewapend met deze richtlijnen hebben we een indrukwekkend webdesign gecreëerd, dat vervolgens aan de klant werd onthuld. Na diverse feedbackrondes zijn we tot een compleet en verfijnd concept gekomen, waarna de daadwerkelijke bouw van de website van start kon gaan.

Eenmaal gebouwd en volledig goedgekeurd door de klant, hebben we niet stilgezeten. We hebben de zoekfunctionaliteit geoptimaliseerd en ervoor gezorgd dat de website niet alleen online aanwezig is, maar ook opvalt in het uitgestrekte landschap van Google.

Homepage Website SA Isolatie