Websites

Woollies Creative Agency

Ontdek het digitale landschap van webdesign, webdevelopment, SEO, SEA en webshops bij Woollies Creative Agency. Of je nu een ondernemer bent op zoek naar een professionele webshop, een ontwerper die webdesign verkent, of een bedrijfseigenaar die online zichtbaarheid wil vergroten, wij zijn er om jou te helpen.

Homepage website Engelen Hekwerk

Een website die bij jou past

Webdesign

Van een gedenkwaardige homepage tot doordacht webdesign. Onze experts vangen de kern van jouw online identiteit. Creëer een consistente web omgeving die jouw verhaal vertelt bij elke klik.

Webdevelopment

krachtige codes, intuïtieve gebruikerservaring en naadloze functionaliteit. Laat jouw digitale platform excelleren en versterk jouw online aanwezigheid.

Zoekmachine (SEO)

Optimaliseer jouw content, implementeer slimme strategieën en bereik topposities in zoekresultaten. Domineer de online wereld.

Google ads (SEA)

Ontdek de wereld van doelgerichte advertenties, slimme budgettering en onmiddellijke zichtbaarheid. Laat jouw merk oplichten in betaalde zoekresultaten, trek direct de aandacht en verhoog jouw online impact.

Webshops

Verken de mogelijkheden van gebruiksvriendelijke platforms, geoptimaliseerde productpresentaties en naadloze transacties. Converteer bezoekers naar klanten en til jouw online verkoop naar ongekende hoogten.

Salespages

Doelgerichte teksten meeslepende verhalen en onweerstaanbare oproepen tot actie. Laat je salespage stralen, transformeer bezoekers in klanten en versterk jouw verkoopresultaten.

Website voorbeelden

Werkwijze

3D figuur van Uwe Weigel, die naar iemand zwaait

Stap 01 - Even bellen

Voordat we de pen op het papier zetten en geld overmaken, stappen we even in een korte, krachtige bel-afspraak van 30 minuten. Daar leggen we de volledige aanpak van het project bloot, inclusief resultaten, deadlines, budgetten, en meer. Het is de plek waar mondelinge overeenkomsten tot leven komen.

Stap 02 - Contract besprekingen​

We sturen je een krachtig overzicht van het werk met alle details over de resultaten en de overeengekomen offerte van ons gesprek. Zodra je dit goedkeurt, ontvang je het contract, het briefingtemplate en facturen voor een aanbetaling van 50%. Onze reis begint pas echt wanneer deze documenten zijn ondertekend, betaald en ingevuld.

Stap 03 - Ontwerpen kan beginnen

Zodra we het contract met jouw handtekening, een aanbetaling van 50%, en het ingevulde briefingdocument inclusief moodboard binnen heb, kan onze creatieve reis beginnen. We duiken diep in elke fase van het ontwerpproces om een leidraad te vinden die perfect aansluit bij de essentie van de opdracht.

Stap 04 - Presentatie

Bereid je voor op een boeiende reis door het ontwerpproces tijdens deze presentatie. We nemen je stap voor stap mee, ontrafel de logica achter elke beslissing en onthul ten slotte het ultieme ontwerp. Na afloop sturen we je de presentatie, zodat je deze kunt raadplegen terwijl je feedback verzamelt.

3D figuur van Uwe Weigel, die naar iemand zwaait

Stap 05 - Final of feedback

Hoewel het wellicht uitdagend is, is het van essentieel belang om de informatie die ik met je heb gedeeld even te laten bezinken, tenminste een dag of twee, alvorens gedegen feedback te geven. Afhankelijk van de benodigde aanpassingen – mochten die nodig zijn – sturen we ze mogelijk via e-mail of presenteren we ze persoonlijk, vooral als er meer werk en uitleg vereist is.

Stap 06 - Goedkeuring

Zodra je groen licht geeft voor het ontwerp, sturen we je de laatste factuur. Na betaling ontvang je een uiterst georganiseerde map boordevol bestanden en exports, klaar voor direct gebruik. En omdat we betrokken zijn, komen we na een paar maanden even langs om te horen hoe het gaat. Dus, houd je inbox in de gaten voor onze check-in!