Engelen Hekwerk

De uitdaging

Woollies Creative Agency kreeg de uitdagende opdracht toegewezen om de website van Engelen Hekwerk een indrukwekkende make-over te geven. Engelen, de expert op het gebied van het plaatsen van hekwerk en omheiningen voor grootschalige evenementen, zoals de Giro d’Italia en diverse koningsdagen, vertrouwde op ons om hun online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te tillen. Onze missie? Een website ontwerpen en ontwikkelen die niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook moeiteloos te vinden is op het als maar groeiende internet.

Webdesign & development

Voor het creëren van een webervaring die perfect aansluit bij de behoeften van onze klant, zijn we niet over één nacht ijs gegaan. We zijn samen gaan zitten, hebben diepgravende gesprekken gevoerd en een gedetailleerde lijst samengesteld van alles wat voor hen van cruciaal belang is. Met die inzichten in ons arsenaal hebben we vervolgens de handen uit de mouwen gestoken om een website te bouwen die hun wensen overtreft.

Gewapend met deze lijst zijn we in de ontwerpmodus gedoken, hebben we een krachtig concept uitgewerkt en dit vol enthousiasme aan de klant gepresenteerd. Na een reeks feedbacksessies hebben we een website afgeleverd die niet alleen voldeed aan alle door hen benadrukte punten, maar ook nog eens uitblinkt in vindbaarheid op het wereldwijde web. Wij hebben niet slechts een website gebouwd; wij hebben een online beleving gecreëerd die naadloos aansluit bij hun visie en doelen.

Homepage website Engelen Hekwerk