Grafisch ontwerp

Woollies Creative Agency

Ontdek de kracht van visuele verhalen, perfect ontworpen logo’s, drukwerk en webervaringen. Laat je inspireren door trends en inzichten. Ons team staat klaar om jouw ideeën tot leven te brengen. Bij Woollies Creative Agency komen creativiteit en innovatie samen!

Reclame uiting BLOX

Jouw verhaal in kleur

Social Media

Schitter online met doordachte social media berichten. Elk detail is strategisch ontworpen, past bij jouw stijl en vergroot jouw bereik. Ontdek de kracht van converterend design!

Illustraties

Duik in de betoverende wereld van illustraties, waar verhalen tot leven komen in elke penseelstreek. Laat ons jouw ideeën omzetten in visuele meesterwerken die niet alleen gezien, maar ook gevoeld worden.

Print

Laat jouw verhaal spreken op papier! Ontdek de kracht van print: tastbaar, onvergetelijk, en krachtig. Druk je ideeën af en maak een blijvende indruk. Jouw verhaal, op print, voor impact die voelbaar is.

Infographics

Ontketen de dynamiek van visuele expressie – helder, meeslepend en onuitwisbaar. Betover complexe informatie tot prikkelende beelden, waardoor jouw boodschap in een oogwenk overweldigt.

Verpakking

Verleid consumenten vanaf het schap met onze verpakkingsontwerpen. Elk detail is een verhaal, elke vorm doordacht. Maak jouw merk onvergetelijk, van schap tot thuis.

3D modeling

Betreed de wereld van 3D-modellering, waar ideeën tastbare kracht krijgen. Onze 3D-modellen brengen jouw visie met verbluffend realisme tot leven. Ervaar de diepgaande impact van jouw ideeën in de derde dimensie.

Website voorbeelden

Werkwijze

3D figuur van Uwe Weigel, die naar iemand zwaait

Stap 01 - Even bellen

Voordat we de pen op het papier zetten en geld overmaken, stappen we even in een korte, krachtige bel-afspraak van 30 minuten. Daar leggen we de volledige aanpak van het project bloot, inclusief resultaten, deadlines, budgetten, en meer. Het is de plek waar mondelinge overeenkomsten tot leven komen.

Stap 02 - Contract besprekingen​

We sturen je een krachtig overzicht van het werk met alle details over de resultaten en de overeengekomen offerte van ons gesprek. Zodra je dit goedkeurt, ontvang je het contract, het briefingtemplate en facturen voor een aanbetaling van 50%. Onze reis begint pas echt wanneer deze documenten zijn ondertekend, betaald en ingevuld.

Stap 03 - Ontwerpen kan beginnen

Zodra we het contract met jouw handtekening, een aanbetaling van 50%, en het ingevulde briefingdocument binnen heb, kan onze creatieve reis beginnen. We duiken diep in elke fase van het ontwerpproces om een leidraad te vinden die perfect aansluit bij de essentie van de opdracht.

Stap 04 - Presentatie

Bereid je voor op een boeiende reis door het ontwerpproces tijdens deze presentatie. We nemen je stap voor stap mee, ontrafel de logica achter elke beslissing en onthul ten slotte het ultieme ontwerp. Na afloop sturen we je de presentatie, zodat je deze kunt raadplegen terwijl je feedback verzamelt.

3D figuur van Uwe Weigel, die naar iemand zwaait

Stap 05 - Final of feedback

Hoewel het wellicht uitdagend is, is het van essentieel belang om de informatie die ik met je heb gedeeld even te laten bezinken, tenminste een dag of twee, alvorens gedegen feedback te geven. Afhankelijk van de benodigde aanpassingen – mochten die nodig zijn – sturen we ze mogelijk via e-mail of presenteren we ze persoonlijk, vooral als er meer werk en uitleg vereist is.

Stap 06 - Goedkeuring

Zodra je groen licht geeft voor het ontwerp, sturen we je de laatste factuur. Na betaling ontvang je een uiterst georganiseerde map boordevol bestanden en exports, klaar voor direct gebruik. En omdat we betrokken zijn, komen we na een paar maanden even langs om te horen hoe het gaat. Dus, houd je inbox in de gaten voor onze check-in!