Video & fotografie

Woollies Creative Agency

Betreed een wereld waar beelden spreken en verhalen dansen. Ontdek onze expertise in fotografie, videografie, animatie en 3D-animatie. Elk frame is doordrenkt met creativiteit, vastgelegd met vakmanschap. Laat ons jouw verhaal vertellen door de lens, waar elke pixel een kunstwerk is en elke seconde een avontuur. Welkom bij de essentie van visuele verbeelding. Dit is fotografie, videografie, animatie en 3D-animatie in haar meest magische vorm.

BLOX campagne in België

Jouw verhaal op beeld

Onze fotografie vangt niet alleen momenten; het schildert verhalen met licht en schaduw. Elk klik is een penseelstreek die de essentie vastlegt. Laat je merk stralen met beelden die meer zeggen dan woorden.

Videografie vertaalt niet alleen momenten; het weeft verhalen die kijkers grijpen en meenemen. Elk shot is een kunstwerk dat de essentie vastlegt en emoties tot leven brengt. Laat je merk stralen met video’s die niet alleen gezien worden, maar worden gevoeld.

Geef jouw verhaal vleugels met animatie! Onze creatieve animaties brengen concepten tot leven met levendige energie en ongekende impact. Van 2D tot 3D, elke beweging vertelt een verhaal dat blijft hangen.

2D animatie

Stap binnen in de wereld van 2D-animatie, waar creativiteit tot leven komt in elke beweging. Elk frame vertelt een verhaal, elke tekening heeft een eigen ziel. Laat jouw ideeën dansen met speelse charme en levendige expressie.

Met een 3D-animatie wordt jouw verbeelding werkelijkheid. Elke draai, textuur en detail is doordrenkt met digitale magie. Ontdek de kracht van onze 3D-animatie, die jouw visie naar nieuwe hoogten tilt met verbazingwekkende diepte en dynamiek.

Website voorbeelden

Werkwijze

3D figuur van Uwe Weigel, die naar iemand zwaait

Stap 01 - Even bellen

Voordat we de pen op het papier zetten en geld overmaken, stappen we even in een korte, krachtige bel-afspraak van 30 minuten. Daar leggen we de volledige aanpak van het project bloot, inclusief resultaten, deadlines, budgetten, en meer. Het is de plek waar mondelinge overeenkomsten tot leven komen.

Stap 02 - Contract besprekingen​

We sturen je een krachtig overzicht van het werk met alle details over de resultaten en de overeengekomen offerte van ons gesprek. Zodra je dit goedkeurt, ontvang je het contract, het briefingtemplate en facturen voor een aanbetaling van 50%. Onze reis begint pas echt wanneer deze documenten zijn ondertekend, betaald en ingevuld.

Stap 03 - Ontwerpen kan beginnen

Zodra we het contract met jouw handtekening, een aanbetaling van 50%, en het ingevulde briefingdocument inclusief moodboard binnen heb, kan mijn creatieve reis beginnen. We duiken diep in elke fase van ons ontwerpproces om een leidraad te vinden die perfect aansluit bij de essentie van de opdracht.

Stap 04 - Presentatie

Bereid je voor op een boeiende reis door het ontwerpproces tijdens deze presentatie. We nemen je stap voor stap mee, ontrafel de logica achter elke beslissing en onthul ten slotte het ultieme ontwerp. Na afloop sturen we je de presentatie, zodat je deze kunt raadplegen terwijl je feedback verzamelt.

3D figuur van Uwe Weigel, die naar iemand zwaait

Stap 05 - Final of feedback

Hoewel het wellicht uitdagend is, is het van essentieel belang om de informatie die ik met je heb gedeeld even te laten bezinken, tenminste een dag of twee, alvorens gedegen feedback te geven. Afhankelijk van de benodigde aanpassingen – mochten die nodig zijn – sturen we ze mogelijk via e-mail of presenteren we ze persoonlijk, vooral als er meer werk en uitleg vereist is.

Stap 06 - Goedkeuring

Zodra je groen licht geeft voor het ontwerp, sturen we je de laatste factuur. Na betaling ontvang je een uiterst georganiseerde map boordevol bestanden en exports, klaar voor direct gebruik. En omdat we betrokken zijn, komen we na een paar maanden even langs om te horen hoe het gaat. Dus, houd je inbox in de gaten voor onze check-in!