Merkidentiteit

Woollies Creative Agency

Ontdek de kracht van jouw merk op onze pagina gewijd aan merkidentiteit. Van doordachte merkanalyse tot het scherpstellen van je brand canvas, wij helpen jouw merk op te vallen en klanten te binden. Ontgrendel het potentieel van merkstrategie, customer journey, kernwaarden en meer voor een onweerstaanbare merkidentiteit!

Mensen die werken aan de strategie van het bedrijf

Jouw verhaal in kleur

Merkanalyse

In de eerste fase van de merkanalyse ontrafelen we jouw merkidentiteit door diep in jouw organisatie te duiken. We spreken met de directie, medewerkers en relevante stakeholders voor een volledig beeld.

Merkstrategie

Onze merkstrategie begint met een diepgaande analyse, inclusief gesprekken met de directie, medewerkers en stakeholders. Zo creëren we een doelgerichte strategie die de kern van jouw organisatie weerspiegelt.

Brand Canvas

Bij het Brand Canvas creëren we een helder en samenhangend beeld van jouw merk. Door diepgaande analyses en samenwerking met de directie, medewerkers en stakeholders ontstaat een strategisch raamwerk.

Customer Journey

Verbeter de klantbeleving met onze customer journey-dienst, die elke stap optimaliseert, van eerste interactie tot blijvende tevredenheid. Ontdek de kracht van een doordachte reis voor jouw succes!

Kernwaarden

Ontdek de ziel van jouw bedrijf met onze dienst voor het ontrafelen en versterken van kernwaarden. Laat ons je begeleiden naar de essentie van wat jouw onderneming drijft, voor een krachtige bedrijfsidentiteit.

Naam & Slogan

Laat ons jouw merk tot leven brengen met een onvergetelijke naam en pakkende slogan. Ontketen het potentieel van je bedrijf met een blijvende en onderscheidende identiteit.

Website voorbeelden

Werkwijze

3D figuur van Uwe Weigel, die naar iemand zwaait

Stap 01 - Even bellen

Voordat we de pen op het papier zetten en geld overmaken, stappen we even in een korte, krachtige bel-afspraak van 30 minuten. Daar leggen we de volledige aanpak van het project bloot, inclusief resultaten, deadlines, budgetten, en meer. Het is de plek waar mondelinge overeenkomsten tot leven komen.

Stap 02 - Contract besprekingen​

We sturen je een krachtig overzicht van het werk met alle details over de resultaten en de overeengekomen offerte van ons gesprek. Zodra je dit goedkeurt, ontvang je het contract, het briefingtemplate en facturen voor een aanbetaling van 50%. Onze reis begint pas echt wanneer deze documenten zijn ondertekend, betaald en ingevuld.

Stap 03 - Ontwerpen kan beginnen

Zodra we het contract met jouw handtekening, een aanbetaling van 50%, en het ingevulde briefingdocument binnen heb, kan onze creatieve reis beginnen. We duiken diep in elke fase van het ontwerpproces om een leidraad te vinden die perfect aansluit bij de essentie van de opdracht.

Stap 04 - Presentatie

Bereid je voor op een boeiende reis door het ontwerpproces tijdens deze presentatie. We nemen je stap voor stap mee, ontrafel de logica achter elke beslissing en onthul ten slotte het ultieme ontwerp. Na afloop sturen we je de presentatie, zodat je deze kunt raadplegen terwijl je feedback verzamelt.

3D figuur van Uwe Weigel, die naar iemand zwaait

Stap 05 - Final of feedback

Hoewel het wellicht uitdagend is, is het van essentieel belang om de informatie die ik met je heb gedeeld even te laten bezinken, tenminste een dag of twee, alvorens gedegen feedback te geven. Afhankelijk van de benodigde aanpassingen – mochten die nodig zijn – sturen we ze mogelijk via e-mail of presenteren we ze persoonlijk, vooral als er meer werk en uitleg vereist is.

Stap 06 - Goedkeuring

Zodra je groen licht geeft voor het ontwerp, sturen we je de laatste factuur. Na betaling ontvang je een uiterst georganiseerde map boordevol bestanden en exports, klaar voor direct gebruik. En omdat we betrokken zijn, komen we na een paar maanden even langs om te horen hoe het gaat. Dus, houd je inbox in de gaten voor onze check-in!