De Groene Kamer

De uitdaging

Woollies Creative Agency kreeg de uitdagende opdracht om een sprankelende nieuwe website te creëren voor De Groene Kamer, een exclusief massagebedrijf voor vrouwen dat gespecialiseerd is in Chinese massage- en TuiNa-massagetherapie.

Onze missie? Een website ontwerpen en ontwikkelen die niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook moeiteloos te vinden is op het als maar groeiende internet.

Webdesign & Development

In nauwe samenwerking met onze klant hebben we intensieve sessies gehouden om de diepgaande visie en verwachtingen voor hun website te begrijpen. Samen hebben we een krachtige lijst samengesteld, met als doel de website te laten uitblinken in de competitieve arena.

Gewapend met deze richtlijnen hebben we een indrukwekkend webdesign gecreëerd, dat vervolgens aan de klant werd gepresenteerd. Na een aantal iteraties van feedback zijn we tot een compleet en verfijnd concept gekomen, waarna de daadwerkelijke bouw van de website kon beginnen.

Zodra de website was gebouwd en volledig goedgekeurd door de klant, hebben we niet stilgezeten. We hebben de zoekfunctionaliteit geoptimaliseerd en ervoor gezorgd dat de website niet alleen online staat, maar ook opvalt op het uitgestrekte landschap van Google.

Homepage van De Groene Kamer